AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua ederek uçmak

Kahve falında dua ederek uçmak

Kahve falında dua ederek uçmak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine inanılır.

Kahve falında dua ederek uçmak gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatli seçmekte fayda var.

Kahve falında dua ederek uçmak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü dua ederken görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini dua ederken görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını dua ederken görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini dua ederken görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini dua ederken görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında anneyi dua ederken görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dua ederek uyanmak gam ve kasavetin de uçup gideceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir