AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dua okutmak

Kahve falında birine dua okutmak

Kahve falında birine dua okutmak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında birine dua okutmak gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Kahve falında dua okuyan birini görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dua okuyup üflemek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, bazen de rahat geçeceğine yorulur.

Kahve falında dua okuyamamak maddi kayıpların olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye dua okutmak onların yaralarına merhem olacağına, kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Kahve falında hocaya dua okutmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, küs kimselerin barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dua okuyarak uyanmak işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işaret etmektedir.

Kahve falında dua okuyup uyumak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dua okuyan bebek görmek sevinç gözyaşları dökmeye, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir