AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde dua okutmak

Kahve falında evde dua okutmak

Kahve falında evde dua okutmak çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, haneye nifak gireceğine, geçiminin yerinde olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, maddi kriz yaşanacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, komşular tarafından kötülenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde dua okutmak gördüyseniz:

  • Yanlışlıklar veya yanlış adımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında evde dua okutmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine yorulur.

Kahve falında dua okuyarak uçmak sıhhat kazanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında dua okumaya çalışmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dua okunmasını görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, büyük başarılara kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hocaya dua okutmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, işlerinin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında dua okuyup uyumak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine delalettir.

Kahve falında dua okuyan bebek görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dua okuyup üflemek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir