AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuyarak uçmak

Kahve falında okuyarak uçmak

Kahve falında okuyarak uçmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, hakkını savunamayacağına, kendi işine sahip olacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okuyarak uçmak gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında okuyarak uçmak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dua okuyarak uçmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kabenin üzerinde uçmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz güvercin olup uçmak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında yukarı doğru uçmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlarla uçmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına tabir olunur.

Kahve falında uçakla denizin üstünde uçmak çok büyük başarılar elde edeceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havaya uçmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, günah ve suç işleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir