AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua okuyamamak

Kahve falında dua okuyamamak

Kahve falında dua okuyamamak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dua okuyamamak gördüyseniz:

  • Belli durumların asıl doğasını yakalamak veya gerçekleri görmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında hocaya dua okutmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, zenginliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye dua okutmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dua okuyarak uçmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dua okuyup uyumak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında dua okuyan dede görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dua okuyan bebek görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, ev taşımaya rivayet etmektedir.

Kahve falında dua okuyarak uyanmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dua okunduğunu duymak işinde profesyonel kimse olacağına, hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir