AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövüşçü olmak

Kahve falında dövüşçü olmak

Kahve falında dövüşçü olmak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, işsiz ise işe gireceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında dövüşçü olmak gördüyseniz:

  • Yani yeni alanları araştırma cesaretiniz var.

Kahve falında başkalarının dövüştüğünü görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında dövüş ettiğini görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına alamet eder.

Kahve falında at dövüşü görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine delalettir.

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek Allah’a dua edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dövüşten kaçmak sistemli şekilde başarıya koşacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle dövüştüğünü görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dövüş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir