AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövüşten kaçmak

Kahve falında dövüşten kaçmak

Kahve falında dövüşten kaçmak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dövüşten kaçmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişikliklerinin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında dövüşten kaçmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dövüştüğünü görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında at dövüşü görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına inanılır.

Kahve falında boğa dövüşü görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek dövüşü görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına alamet eder.

Kahve falında kavga dövüş görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında öküz dövüşü görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga dövüş etmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, ümitlerinin son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir