AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle dövüştüğünü görmek

Kahve falında biriyle dövüştüğünü görmek

Kahve falında biriyle dövüştüğünü görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında biriyle dövüştüğünü gördüyseniz:

  • Kafanız fantazilerle dolu olabilir diğer konular size sıkıcı gelebilir.

Kahve falında dövüş horozu görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında dövüştüğünü görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında at dövüşü görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında horoz dövüştürmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga dövüş etmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına delalet eder.

Kahve falında kılıç dövüşü yapmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Kahve falında öküz dövüşü görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında köpek dövüştürmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir