AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarının dövüştüğünü görmek

Kahve falında başkalarının dövüştüğünü görmek

Kahve falında başkalarının dövüştüğünü görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, başarılarının devam edeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, helal lokma yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkalarının dövüştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizde size özgür alan kazandıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında başkalarının dövüştüğünü görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında köpek dövüşü görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavga dövüş etmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında ineklerin dövüştüğünü görmek belli bir kazanç elde edileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dövüş ettiğini görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga dövüş görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında köpek dövüştürmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dövüştüğünü görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir