AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ibadete ağırlık verileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, zengin için yoksulluğa, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü gördüyseniz:

  • Her koşul sizin lehinize olmasına veya tümüyle haklı olmanıza rağmen beli durum ya da koşulları zorlamanız istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Kahve falında öküz dövüşü görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında horoz dövüşü görmek dünya malının çoğalacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında dövüş horozu görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek dövüşü görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, daha geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dövüşenleri görmek prestij kaybı yaşanacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dövüş ettiğini görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz dövüştürmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir