AnaSayfa / Genel / Kahve falında at dövüşü görmek

Kahve falında at dövüşü görmek

Kahve falında at dövüşü görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, güzel günlere kavuşacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, üzüntülerin gideceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at dövüşü gördüyseniz:

  • Dinlemeye, paylaşmaya veya tavsiyeler almaya istekli olmanız durumunda bilgilendirici konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında at dövüşü görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına yorulur.

Kahve falında dövüş edenleri görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dövüş izlemek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında horoz dövüşü görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, her gün daha fazla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç dövüşü yapmak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavga dövüş görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında dövüş etmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir