AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövüş ettiğini görmek

Kahve falında dövüş ettiğini görmek

Kahve falında dövüş ettiğini görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hırpalanacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet eder.

Kahve falında dövüş ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı olayları, konuları ya da işleri farklı şekilde ele almanızda fayda var.

Kahve falında dövüş ettiğini görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında at dövüşü görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dövüş izlemek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında yılanların dövüştüğünü görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek dövüşü görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dövüş görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir