AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövüş izlemek

Kahve falında dövüş izlemek

Kahve falında dövüş izlemek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dövüş izlemek gördüyseniz:

  • Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında dövüş izlemek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında at dövüşü görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet eder.

Kahve falında köpek dövüştürmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin dövüştüğünü görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında dövüştüğünü görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kavga dövüş etmek anne baba hayır dualarının alınacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işaret eder.

Kahve falında dövüşçü olmak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir