AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dövüştüğünü görmek

Kahve falında birinin dövüştüğünü görmek

Kahve falında birinin dövüştüğünü görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, isabetli kararlar alacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, onu uyaracağına işarettir.

Kahve falında birinin dövüştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında kedi dövüşü görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at dövüşü görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında dövüşten kaçmak beklediği haberin gelmeyeceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yılanların dövüştüğünü görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek dövüştürmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında dövüş ettiğini görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kazancının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dövüşçü olmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, başarılarının devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ineklerin dövüştüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir