AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga dövüş etmek

Kahve falında kavga dövüş etmek

Kahve falında kavga dövüş etmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavga dövüş etmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında kavga dövüş görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulur.

Kahve falında kavga dövüş etmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında öküz dövüşü görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle dövüştüğünü görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dövüş horozu görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dövüş etmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında dövüş izlemek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz dövüşü görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir