AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövüştüğünü görmek

Kahve falında dövüştüğünü görmek

Kahve falında dövüştüğünü görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet eder.

Kahve falında dövüştüğünü gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız olaylar sözünüzü tutamamanıza sebep olabilirler.

Kahve falında kavga dövüş görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında dövüşçü olmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dövüş horozu görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında öküz dövüşü görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, evlenme yolunda adım atacağına işaret eder.

Kahve falında dövüşenleri görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dövüş etmek söz sahibi olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dövüş görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi dövüşü görmek büyük kazançlar elde edileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir