AnaSayfa / Genel / Kahve falında döşek yüzü görmek

Kahve falında döşek yüzü görmek

Kahve falında döşek yüzü görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında döşek yüzü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında döşek yüzü görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında döşek dürmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük döşek görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına inanılır.

Kahve falında döşekte yatmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına delalettir.

Kahve falında kirli döşek görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz döşek görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini ölüm döşeğinde görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir