AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük döşek görmek

Kahve falında büyük döşek görmek

Kahve falında büyük döşek görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, eski bir hastalığın nüksedeceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, hikmete kavuşacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük döşek gördüyseniz:

  • Duygular mantığın önüne geçebilir.

Kahve falında büyük döşek görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret eder.

Kahve falında döşek yastık görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında yünden döşek yapmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hayırlı bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yer döşeği görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yer döşeğinde yatmak aradığı kişiyi bulacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında yırtık döşek görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir