AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli döşek görmek

Kahve falında kirli döşek görmek

Kahve falında kirli döşek görmek evlerindeki huzurun artacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kirli döşek gördüyseniz:

  • Bazı kurallar ya da aniden ortaya çıkan yerel yasalar veya prensipler nedeniyle dikkatiniz dağılabilir.

Kahve falında kirli döşek görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında döşek doldurmak ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında kardeşini ölüm döşeğinde görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında eşini ölüm döşeğinde görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında ölüm döşeğinde birini görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak döşek görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında yer döşeğinde yatmak kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek ruhen rahatlığa erileceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir