AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz döşek görmek

Kahve falında beyaz döşek görmek

Kahve falında beyaz döşek görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz döşek gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Kahve falında beyaz döşek görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında döşek yastık yorgan görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık döşek görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kirli döşek görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm döşeğinde olmak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının ölüm döşeğinde görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ölüm döşeğinde hasta görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan döşek görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir