AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan ve döşek görmek

Kahve falında yorgan ve döşek görmek

Kahve falında yorgan ve döşek görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, malından ve parasından olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, geri planda kalacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan ve döşek gördüyseniz:

  • Kendinize düşünmek için zaman ayırın.

Kahve falında yorgan döşek görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak yorgan döşek görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan ve döşek görmek beklenmedik kapıların açılmasına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında döşek yastık yorgan görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, şansın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil döşek görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında eski döşek görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında kendini ölüm döşeğinde görmek dertlerin ortadan kalkacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini ölüm döşeğinde görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir