AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan döşek görmek

Kahve falında yorgan döşek görmek

Kahve falında yorgan döşek görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yorgan döşek gördüyseniz:

  • Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir.

Kahve falında yorgan ve döşek görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında döşek yastık yorgan görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak yorgan döşek görmek hane içine ay doğacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yorgan döşek görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski döşek görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sünger döşek görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yatak döşek görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında döşek dürmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir