AnaSayfa / Genel / Kahve falında döşek taşıdığını görmek

Kahve falında döşek taşıdığını görmek

Kahve falında döşek taşıdığını görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, ümitsizliğe alamet eder.

Kahve falında döşek taşıdığını gördüyseniz:

  • Bazı detaylar veya olaylar sizin uzmanlığınıza ihtiyaç olmadan da yerli yerine oturabilir.

Kahve falında döşek taşıdığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, sağlığının geri geleceğine delalettir.

Kahve falında yatak yorgan döşek görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, yaşam refahının düşeceğine delalettir.

Kahve falında kirli döşek görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınını ölüm döşeğinde görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, halinin iyi olduğuna delalet eder.

Kahve falında büyük döşek görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz döşek görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini ölüm döşeğinde görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek zenginleşeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir