AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında bir yakınını ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında bir yakınını ölüm döşeğinde görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, maddi güç elde edeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına yorulur.

Kahve falında bir yakınını ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Öfke, pişmanlık veya geçmişle bağlantılı duygular gelecek başarılarınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında bir yakınını ölüm döşeğinde görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini ölüm döşeğinde görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde insan görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini ölüm döşeğinde görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi ölüm döşeğinde görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının ölüm döşeğinde görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir