AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babasının mezarını görmek

Kahve falında anne ve babasının mezarını görmek

Kahve falında anne ve babasının mezarını görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, canının kıymetini bileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve babasının mezarını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek olan gelişmeler olabilir.

Kahve falında anne ve babanın mezarını görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine delalettir.

Kahve falında anne babanın mezarını görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında anne ve babasının mezarını görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında anne babasının mezarını görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne baba mezarı görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın mezarını açmak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının mezarının açıldığını görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanın mezarında ağlamak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir