AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının mezarının açıldığını görmek

Kahve falında babasının mezarının açıldığını görmek

Kahve falında babasının mezarının açıldığını görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, kazanılan paranın artacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında babasının mezarının açıldığını gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında babasının mezarının açıldığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mezar açılmasını görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında yeni açılmış mezar görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığın açıldığını görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Kahve falında mezar açıldığını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, kişisel kavgaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında mezarların açıldığını görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar açılması görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, harcama gücünün artacağına delalettir.

Kahve falında mezarın açılmasını görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir