AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babanın mezarını görmek

Kahve falında anne ve babanın mezarını görmek

Kahve falında anne ve babanın mezarını görmek yarınlarına inanacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında anne ve babanın mezarını gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler ya da planlar da gerginliğe neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında anne babanın mezarını görmek hastalıkların şifa bulacağına, bereketli bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında anne ve babanın mezarını görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında anne ve babasının mezarını görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında anne babasının mezarını görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında anne baba mezarı görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın mezarına gitmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında babasının mezarını kazmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını açmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir