AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babanın mezarını görmek

Kahve falında anne babanın mezarını görmek

Kahve falında anne babanın mezarını görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında anne babanın mezarını gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız.

Kahve falında anne baba mezarı görmek bol rızık sahibi olunacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında anne babasının mezarını görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın mezarını görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine inanılır.

Kahve falında anne ve babasının mezarını görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, gamsız bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne babanın mezarını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın mezarını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında babanın mezarını açmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının mezardan çıktığını görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir