AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın mezarında ağlamak

Kahve falında babanın mezarında ağlamak

Kahve falında babanın mezarında ağlamak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, itibar kazanacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, mal mülk kazanacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın mezarında ağlamak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında babamın mezarında ağlamak çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının mezarında ağlamak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında babanın mezarında ağlamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında birinin mezarında ağlamak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi mezarının başında ağlamak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlığa gidip ağlamak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sorunların aşılacağına delalettir.

Kahve falında annenin mezarında ağlamak amaçlarını yerine getireceğine, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir