AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek sevdiği birine hediye alacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında anne babanın kavga ettiğini görmek gelişeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işaret eder.

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babamla kavga ettiğimi görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir