AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek hayırlı günlerin geleceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, eskileri yâd edeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında anne babanın kavga ettiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek büyük işlere imza atacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine inanılır.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının kavga ettiğini görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir