AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek barış için adım atacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, onlara hayrının dokunacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • İlerlemenizi yavaşlatan unsurlar kendiliğinden kaybolamayacağına göre, birşeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babanın kavga ettiğini görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın kavga ettiğini görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir