AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babanın kavga ettiğini görmek

Kahve falında anne babanın kavga ettiğini görmek

Kahve falında anne babanın kavga ettiğini görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında anne babanın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek mahsullerin fazlalaşacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, hayallere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında anne babanın kavga ettiğini görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında babamın kavga ettiğini görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir