AnaSayfa / Genel / Kahve falında babamla kavga ettiğimi görmek

Kahve falında babamla kavga ettiğimi görmek

Kahve falında babamla kavga ettiğimi görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında babamla kavga ettiğimi gördüyseniz:

  • Ani tepki, karar veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın biriyle kavga ettiğini görmek desteksiz kalacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına yorulur.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayla kavga ettiğini görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayla kavga ettiğini görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulur.

Kahve falında babamla kavga ettiğimi görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir