AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, ruhani önderlik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında anne babanın kavga ettiğini görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babayla kavga ettiğini görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir