AnaSayfa / Genel / Kahve falında donunu kaybetmek

Kahve falında donunu kaybetmek

Kahve falında donunu kaybetmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, kazançlı işlere gireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında donunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Mutluluk getirici çabuk kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında don kaybetmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donunu kaybetmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini donla görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş tavşan görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında donmuş gıda görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paçalı don giymek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini don atlet görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında boklu don görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir