AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş tavşan görmek

Kahve falında donmuş tavşan görmek

Kahve falında donmuş tavşan görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalettir.

Kahve falında donmuş tavşan gördüyseniz:

  • sorumluluklar üstlenmiş olabilirsiniz.

Kahve falında donmuş tavşan görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeği donla görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli don görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini donla görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında donmuş et kesmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında donmuş kedi görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında don satın almak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında donmuş balık görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sorunları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir