AnaSayfa / Genel / Kahve falında don kaybetmek

Kahve falında don kaybetmek

Kahve falında don kaybetmek üzüleceğine ve yıkılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında don kaybetmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya yaşam tarzınızla ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında donunu kaybetmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, zorluklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında don kaybetmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, başarıya giden yollarını açacağına inanılır.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına yorulur.

Kahve falında donmuş şelale görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında donmuş insan görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında donmuş bebek görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dona kaka yapmak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine yorulur.

Kahve falında erkek donu görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir