AnaSayfa / Genel / Kahve falında don dikmek

Kahve falında don dikmek

Kahve falında don dikmek asil kimselerden çıkacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, malından ve parasından olacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında don dikmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya uzun olarak nitelendirilebilecek bir yola ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında don dikmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında don yakmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya rivayet eder.

Kahve falında donmuş balık görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına inanılır.

Kahve falında büyük abdestini donuna yapmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında donmuş çiçek görmek dertlerine çare bulacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak don görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz don giymek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında don yıkamak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir