AnaSayfa / Genel / Kahve falında don giymemek

Kahve falında don giymemek

Kahve falında don giymemek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çocuklar gibi şen olacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında don giymemek gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz ile başarılı olmanızın yanı sıra maddi kazancınızı da katlayabilirsiniz.

Kahve falında donmuş su görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında donmuş yemek görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında donmuş fare görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, önemli atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında beyaz don görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında donmuş domates görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında donla gezmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar don görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, iftiraya uğrayacağına delalettir.

Kahve falında donmuş balık görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir