AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil don görmek

Kahve falında yeşil don görmek

Kahve falında yeşil don görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil don gördüyseniz:

  • Kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil don görmek başarıları ile konuşulacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine delalet eder.

Kahve falında donmuş çiçek görmek yüksek makamlara geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında donla kalmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında don giymemek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında don giydirmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında don dikmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında don sütyen görmek ticaretinin açılacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının donunu görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir