AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş kedi görmek

Kahve falında donmuş kedi görmek

Kahve falında donmuş kedi görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, rahatının yerine geleceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş kedi gördüyseniz:

  • Neşelisiniz, uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında donmuş kedi görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına delalettir.

Kahve falında donmuş domates görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında donmuş gölde yürümek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında don katlamak çok güzel adımlar atılacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında donuna büyük abdest yapmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında mavi don görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında denizin donmasını görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında donmuş köpek görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir