AnaSayfa / Genel / Kahve falında donunu çıkarmak

Kahve falında donunu çıkarmak

Kahve falında donunu çıkarmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında donunu çıkarmak gördüyseniz:

  • Yurtdışı ilişkilerde sorun yaşatabilir.

Kahve falında don çıkarmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında donunu çıkarmak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında mavi don görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında donan deniz görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalet eder.

Kahve falında don biçmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, küs arkadaşların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş balık yemek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak don görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet eder.

Kahve falında donmuş tavşan görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir