AnaSayfa / Genel / Kahve falında don yıkamak

Kahve falında don yıkamak

Kahve falında don yıkamak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, heveslerinin biteceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında don yıkamak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında don yıkamak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boklu don yıkamak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş köpek görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında donmuş ırmak görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında don atlet görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında don hediye almak sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz erkek donu görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında donmuş kıyma görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir