AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş yiyecek görmek

Kahve falında donmuş yiyecek görmek

Kahve falında donmuş yiyecek görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kem gözlere gelineceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında donmuş yiyecek gördüyseniz:

  • Bazı iş fırsatlarıyla veya belli konularda yeteneklerinizi geliştirmenizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak olanaklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında donmuş yiyecek görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında çok yiyecek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yiyecek aramak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında yanmış yiyecek görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediye yiyecek vermek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden yiyecek almak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına yorulur.

Kahve falında bir ölüden yiyecek almak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yiyecek ikram etmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir