AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın donu görmek

Kahve falında kadın donu görmek

Kahve falında kadın donu görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, böyle işlere kalkışacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Kahve falında kadın donu gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Kahve falında kadın donu görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş balık görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.

Kahve falında eski don görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında donmuş nehir görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işaret eder.

Kahve falında don giymemek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek donu görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine inanılır.

Kahve falında don atlet kalmak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında don vermek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir