AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurmalı pasta görmek

Kahve falında dondurmalı pasta görmek

Kahve falında dondurmalı pasta görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, insanları sakinleştireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dondurmalı pasta gördüyseniz:

  • Açık fikirli olursanız değişime uğramakta olan bir ilişkiyi, iş birliğini ya da ortaklığı aşırı tepkilerden veya aynı şiddette cevaplardan koruyabilirsiniz.

Kahve falında dondurmalı pasta yemek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dondurmalı pasta görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dondurma yediğini görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  yorulur.

Kahve falında dondurma taşımak kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında sütlü dondurma görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında fıstıklı dondurma görmek zorlukların ortadan kalkacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında buzlu dondurma görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir