AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma yediğini görmek

Kahve falında dondurma yediğini görmek

Kahve falında dondurma yediğini görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dondurma yediğini gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında dondurma yedirdiğini görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının dondurma yediğini görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında dondurma yedirmek güzel işlere imza atacağına, ayağa kalkacağına yorulur.

Kahve falında dondurma yediğini görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin dondurma yediğini görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, başka alanlara yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında dondurma taşımak muradına eremeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dondurma ısmarlamak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böğürtlenli dondurma yemek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir