AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma taşımak

Kahve falında dondurma taşımak

Kahve falında dondurma taşımak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Kahve falında dondurma taşımak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi daha iyi geliştirebilirseniz yardım duyacağınız her türlü desteği bulabilirsiniz.

Kahve falında dondurma taşımak itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına işarettir.

Kahve falında dondurmalı pasta yemek çok üzüntü duyulacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalettir.

Kahve falında külahta dondurma yemek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sıcak dondurma yemek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dondurma satın aldığını görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına işarettir.

Kahve falında birine dondurma almak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine yorulur.

Kahve falında dondurmalar görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında çok dondurma görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir