AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü dondurma görmek

Kahve falında sütlü dondurma görmek

Kahve falında sütlü dondurma görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, büyük emekler vereceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında sütlü dondurma gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında sütlü dondurma yemek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yeni kısmetlere nail olacağına işarettir.

Kahve falında sütlü dondurma görmek ters giden olayların düzeleceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında sütlü çorba içmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sütlü ekmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine inanılır.

Kahve falında sütlü kabak görmek çıkış yolları bulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalettir.

Kahve falında sütlü şeker görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü keçi görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü kahve yapmak zor bir dönem geçirileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir